WellNess 4 your
Home Massage Formål Book en tid Fotogalleri kontakt Facebook
  WellNess4your.com is the ultimate WellNess destination with alot of WellNess opportunities! Bestil tid nu! Click here!
WellNess 4 your
Home
Massage
Om mig
Book en tid
Fotogalleri
kontakt
Facebook
WellNess 4 your
Wellness Massage hos Wellness4your.com

wellness4your.com

Det gode (Fordele) ved Massage.
  *Massagens indflydelse på huden.

  *Stimulerer blod og lymfekar.

  *Fjerner affalds stoffer fra huden.

  *Øge produktion af histamin.

  Bindevævs massage, er en let massage. hvor man arbejder i øver lag af huden,
    man bearbejder cellulitis.

  Den behagelige massage, har en god effekt på immunforsvaret og kroppens
    selv helbredelse.

  Massage udløser hormonet oxytocin, også kaldes kærligheds hormonet,
    som udløses ved kærlig og behaglig berøring.

  Som vil give dig en tryk oplevelse

Massage
Massage er kendt som klassisk massage, hvor kroppens muskler, led og sener bearbejdes i dybden med olie for at lindre spændinger og ømme muskler. Der findes dog også andre former for massage, men fælles for dem alle er, at de, udover at lindre, også giver velvære, afslapning og forbedrer blodcirkulationen.

Aroma/Velværemassage
Aroma- eller velværemassage giver de samme virkninger som klassisk massage, men i stedet for almindelig massageolie anvendes der æteriske olier, som masseres ind i kroppen. æteriske olier eller "aromaterapi" menes at have været anvendt på forskellige vis i over tusinde år. æterisk olie er letflydende og absorberes mere effektivt af huden end almindelige olier. Olierne skaber både øget psykisk og fysisk velvære, ligesom de hjælper kroppen til at skabe en harmonisk balance mellem krop og sjæl.

Hot stone massage
Denne massageform foregår med opvarmede lavasten. Varmen fra stenene virker dybdegående og intens, samtidig med at den har en behagelig og afspændende effekt på kroppen. Ved nogle former for Hot stone massage veksles der mellem varme og kolde sten, hvilket sætter gang i blodgennemstrømningen, øger udskillelsen af affaldsstoffer og bringer nyt ilt og næring til cellerne.

Aloha massage
Ved aloha massage masseres der blødt og rytmisk i takt til musik. Massøren bruger ikke kun hænderne men også armene, således at der med lange bølgelignende strøg opnås størst mulig berøringsflade på kroppen.

Fodmassage
Fodmassage kan være en selvstændig massageform i stil med zoneterapi, eller det kan være en del af en almindelig kropsmassage. Begge former for fodmassage virker afslappende, giver energi og velvære og afbalancerer både psyken og kroppen. Fornemmelsen af velvære når ikke kun ud i fødderne, men i hele kroppen.


Bestil tid her, Tlf Nr: +45 42167689.
WellNess 4 your
Hjem Massage Formål Book en tid Fotogalleri kontakt Facebook
Copyright © 2020 WellNess4your.com